Verzending en Levering

VERZENDING

Wij doen ons best om bestellingen binnen 36 uur na plaatsing te verzenden.

Uw bestelling wordt afgeleverd op het verzendadres dat u tijdens de aankoop hebt opgegeven. TopmerkenNederland™ is niet verantwoordelijk voor bestellingen die naar een onjuist of onnauwkeurig verzendadres worden verzonden dat tijdens het afrekenen is opgegeven.

Het is de verantwoordelijkheid van de koper om de juistheid van de verzendgegevens te controleren na ontvangst van de e-mail met de bevestiging van de bestelling en om ons via support@topmerkennederland.com op de hoogte te stellen van eventuele correcties.

Zodra de bestelling is verzonden, zullen wij u via e-mail op de hoogte stellen met een volgnummer en een link om het te volgen. Controleer altijd uw map Spam of Junk voor onze e-mail updates. Als u Gmail gebruikt, controleer dan uw tabblad Promoties.

Als u binnen 72 uur na het plaatsen van uw bestelling nog geen e-mail met uw volgnummer hebt ontvangen, stuurt u ons dan een e-mail op support@topmerkennederland.com zodat wij dit voor u kunnen controleren.

LEVERTIJDEN

De gemiddelde levertijden staan hieronder vermeld.

Nederland : 5 tot 12 werkdagen

Rest van de wereld : 10 tot 25 werkdagen

Vaak zullen de producten eerder aankomen dan dit.

Als u langer dan de aangegeven levertijden heeft gewacht en uw bestelling nog steeds niet van ons heeft ontvangen, stuur ons dan een e-mail op support@topmerkennederland.com en wij zullen er zo snel mogelijk naar kijken. Wij zullen u helpen met het oplossen van eventuele problemen.

***COVID-19 UPDATE:

Als gevolg van de recente COVID-19 pandemie, kunt u extra vertragingen verwachten buiten onze verwachte termijnen hierboven.

Deze termijnen zijn geschat wanneer bedrijven en koeriersdiensten (zoals uw lokale postkantoor) op een gestabiliseerde manier functioneren.

Wij hebben geen controle over de snelheid waarmee uw postkantoor uw pakket kan ontvangen, verwerken en vervoeren, aangezien zij bepaalde systemen kunnen hebben om de veiligheid van hun werknemers te waarborgen.

In het onwaarschijnlijke geval dat uw pakket er langer over zal doen dan onze verwachte levertijden zoals hierboven vermeld, zult u via e-mail op de hoogte worden gebracht.

MEERDERE ZENDINGEN

Afhankelijk van het aantal artikelen dat u heeft besteld, kan het zijn dat we de artikelen in aparte pakketten moeten versturen, alleen als we ze niet allemaal in één pakket kunnen stoppen. Ze kunnen in afzonderlijke pakketten komen op verschillende tijdstippen binnen de opgegeven leveringstermijn.

Schrik niet als u niet al uw artikelen in één keer ontvangt en stuur ons gerust een e-mail op support@topmerkennederland.com voor aanvullende tracking-informatie voor uw bestelling (als u die niet hebt ontvangen).

DOUANEVERANTWOORDELIJKHEDEN

Let op, u bent verantwoordelijk voor eventuele extra douanerechten of belastingen in rekening gebracht als gevolg van het importeren naar uw land. Internationale belastingen en heffingen zijn niet bij uw bestelling inbegrepen en moeten, indien van toepassing, vóór levering worden betaald.

De kosten van invoerrechten en belastingen worden geregeld door het douanekantoor van uw land en worden niet bepaald of geïnd door TopmerkenNederland™.

VOLGEN VAN BESTELLING

U kunt uw bestelling volgen via de tracking link die u naar het e-mailadres gestuurd wordt dat u tijdens het betalingsproces hebt opgegeven.

Als u de trackinginformatie op die pagina niet goed kunt vinden, kunt u ook de onderstaande trackingwebsite gebruiken.

https://www.17track.net/en

Als u nog steeds problemen heeft met het traceren van uw bestelling, stuur ons dan een e-mail op support@topmerkennederland.com en wij zullen ons best doen om u de details te verstrekken.

ONTBREKENDE PAKKETTEN

Foutief behandelde, beschadigde of verloren zendingen zijn niet de verantwoordelijkheid van TopmerkenNederland™.

Als een tracking nummer laat zien dat de item(s) succesvol zijn afgeleverd op het verzendadres dat is opgegeven tijdens het betalingsproces. We raden klanten aan contact op te nemen met hun lokale postkantoor om te informeren waar het is afgeleverd.

Geen vervangingen of terugbetalingen zullen worden uitgegeven op items die tonen als succesvol geleverd. Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuiste adresinformatie door klanten of gemiste afleverpogingen door koeriers.

We raden u altijd aan om uw woning of buren te controleren om er zeker van te zijn dat uw pakket niet verkeerd is geplaatst.

Als u denkt dat uw pakket gestolen is, kunt u aangifte doen bij uw plaatselijke koerier en de plaatselijke politie.

PAKKETTEN WEIGEREN

Hoewel we er de voorkeur aan geven retourzendingen te regelen nadat je het artikel hebt ontvangen, zullen we, als je de levering van je bestelling weigert, alleen een terugbetaling doen als het artikel of de artikelen in ons magazijn zijn aangekomen.

Ook zullen we de verzendkosten moeten innen of inhouden op het terug te betalen bedrag.

ADDENDUM

Als u bij TopmerkenNederland™ bestelt, gaat u ermee akkoord te wachten binnen de aangegeven levertijden die vermeld staan in ons Restitutiebeleid, Bestelbevestiging, en Verzendbevestigingsemail.